Inburgeringsexamen Nederland (A1 – A2)Niveau A1-A2

De cursist begrijpt eenvoudig  geschreven en gesproken Nederlands zoals gebruikt in de samenleving en kan hierin communiceren. Op niveau A2 kunt u het inburgeringsexamen maken. U kunt uzelf redden in de samenleving met de taal. Een uitstekend resultaat. Met dit diploma kunt u het Nederlands staatsburgerschap (paspoort) aanvragen ! Aan de inburgeringsplicht is met het behalen van dit diploma voldaan.

Cursus
In 15 maanden tijd krijgt u tweemaal per week les in een kleine groep. Onze gecertificeerde en ervaren NT2-taaltrainers zijn erin gespecialiseerd om de kandidaten zich snel op hun gemak te laten voelen. Ook om het beste bij de cursisten naar boven te halen. Dit komt ook door onze maximale groepsgrootte van 12 cursisten. Dus geen fabrieken bij ons, maar persoonlijk maatwerk zodat er snel resultaat geboekt kan worden. Bij deze cursussen worden er 50 lessen gegeven. Kom vrijblijvend een gratis les bijwonen. Bel ons op 088-5252525 voor een afspraak. 

In een jaar tijd vinden er 50 lessen plaats in de avond op de leslokatie in Waddinxveen. De groepen zijn groter, de lessen korter. De kwalteit is vertrouwd goed. De prijs aanzienlijk lager.Cursusdata
Startdatum : ONA Waddinxveen februari 2020

Cursusdata A0 - A2 avondgroep Waddinxveen
Startdatum : Februari 2020Locatie
Alphen aan den RIjn

Aanmelden